Norberg - låt dig överraskas

Publikrekord på höstens första näringslivsfrukost

Näringslivsfrukosten "Morgonsoffan" slog i torsdags rekord när 73 deltagare var på plats för att höra det senaste om näringslivet i kommunen. Under morgonen fick deltagarna höra om arbetet med hjälporganisationen Hair Aid, intervjuer med Framtidens företagare och en ny medarbetare i kommunen presenterades.

Jessica Tikka, frisör i Norberg, berättade om sin resa till Filippinerna tillsammans med hjälporganisationen Hair Aid. Organisationen är en icke-vinstdrivande organisation som reser till de mest utsatta och fattigaste delarna i världen och utbildar människorna där i att klippa hår.

Saif Hadid, årets Framtidens företagare i Norberg och Robin Haapala Silfver, årets entreprenör i Fagersta, var på plats för att berätta om hur det gått med Framtidens företagare.

Johanna Odö (S), Norberg kommuns kommunalråd från och med oktober, berättade om sina tankar kring kommunalrådsposten. Slutligen presenterades Niklas Ulfvebrand, projektledare i Norbergs kommun, som ska jobba med besöksnäring, kulturmiljöer och arrangemang.