Sociala medier

Norbergs kommun finns i flera olika sociala medier och här finns en lista med länkar så du lättare kan hitta rätt. Via sociala medier kan vi tillsammans läsa, dela och bidra till en ökad dialog mellan kommun och invånare.

Följ Norbergs kommun

Sociala medier fungerar som ett komplement till norberg.se och till kommunens andra kommunikationskanaler.

Tänk på att aldrig skicka känslig information som personuppgifter eller personliga ärenden på sociala medier. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller brev när du har ett personligt ärende.

Facebook är ett socialt nätverk där du kan gilla, följa, dela och kommentera på vänners, företags och organisationers sidor. Du behöver inget eget konto för att läsa våra uppdateringar, men om du vill kunna gilla eller kommentera behöver du registrera en egen användare.

Kommunens officiella facebooksida med information som rör hela vår kommun hittar du i den högra spalten.

Bloggar

Nedan hittar du länkar till våra verksamheters bloggar.