Norberg på Instagram

@norbergskommun är kommunens officiella Instagram-konto där du kan följa kommunens medarbetare och företagare. Vill du dela med dig av dina bilder kan du tagga bilderna med #norbergskommun eller låna vårt konto en vecka.

Guide kring instagram

Kommunens Instagram-konto är ett utmärkt sätt att visa upp vår kommun och de möjligheter som finns här. Under din vecka som instagrammare bestämmer du hur detta görs bäst. Men som instagrammare på @norbergskommun representerar du Norbergs kommun och därmed har du vissa riktlinjer att följa. Exempelvis är det inte tillåtet med reklam, politiska budskap, alkohol eller personliga angrepp.

I guiden står det också att Norbergs kommun har rätt att använda dina bilder som du publicerar på kommunens konto.

Vill du låna @norbergskommun?

Om du vill visa upp din vardag via vårt konto är du välkommen att skicka in en intresseanmälan via formuläret nedan. Ansvarig informatör kontaktar dig när kontot blir ledigt.

Information enligt Personuppgiftslagen (PuL) 1998:204.

Fyll i intresseanmälan nedan:

Skriv en kort motivering till varför du vill instagramma på @norbergskommun.