Huvudmeny

Norberg - låt dig överraskas

Informationsträff om solel

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt seminarium! Ta del av tips, råd och fakta om solenergi och hur du kan producera egen el med solceller. Vi bjuder på inspirerande föreläsningar, minimässa och fika.

Seminariet är öppet för alla, men extra intressant för dig som äger fastighet eller villa och för dig som äger eller driver ett litet eller medelstort företag.

KOSTNADSFRI RÅDGIVNING
Lär dig mer om solcellsstöd och brandrisk med Boel Schaulin, handläggare på Länsstyrelsen i Västmanlands län. Niklas Adolfsson från Länsförsäkringar berättar om
vad man ska tänka på för en bra och säker anläggning, och föreläser gör även en solcellskonsulent från Mälarenergi. Du kan även ta del av en minimässa med solcellsleverantörer som demonstrerar produkter och gärna svarar på dina frågor på plats.

SOLTURNÉN 2019
Seminariet är ett av 20 stopp på Solturnén 2019, som arrangeras inom ramen för Framtidens solel i östra Mellansverige. Det är ett projekt med syfte att hjälpa dig som driver eller äger ett litet eller medelstort företag.

Vi erbjuder information och stöd till dig som vill investera i solenergi. På så vis kan du stärka din verksamhets konkurrenskraft och bidra till minskade koldioxidutsläpp.

DATUM Tisdag 5 november 2019
MINIMÄSSA Klockan 16.00-17.00
FÖRELÄSNINGAR Klockan 17.00-18.30
MÄSSA & FIKA Klockan 18.30-20.00
PRIS Kostnadsfritt
ANMÄLAN framtidenssolel.se/nyheter/solturne-2019länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
(senast 29 oktober)
PLATS Frida Hansdotter arena, Fagerstavägen 16

Kontaktperson:
Mattias Johansson
0226-64 55 53
mattias.johansson@avesta.se