Huvudmeny

Norberg - låt dig överraskas
Exempelbild

Digital morgonsoffa

Varmt välkommen på digital företagarfrukost!

Morgonsoffan infaller varannan gång i Fagersta på Fagersta Brukshotell och varannan gång i Norberg på Frida Hansdotter Arena. Just nu ses vi digitalt på norberg.se på grund av det rådande läget med coronaviruset Covid-19.

I vanlig ordning leder vår moderator Julia Rosqvist oss genom ett program fyllt av nyttigheter för dig som företagare. I soffan möter du bland annat månadens samarbetspartner VB Energi samt Fagersta Brukshotel. Julia tar tempen på butikerna i centrum samt kollar in höstens mode. Vi möter också vår nya klimatrådgivare Piere Andersson som berättar om hur man som företagare kan få stöttning och tips om energibesparande åtgärder för sitt företag. Tobias och Isabella utsätts för ännu en utmaning. Dessutom så testar Julia en unik metod för att sluta röka - laserbehandling. Det och annat ser du i dagens fullspäckade program. Dessutom sker en hel del utlottningar i detta program!

Klicka på länken nedan för att spela upp Morgonsoffan:

https://www.youtube.com/watch?v=vUbzQFhfHQYlänk till annan webbplats

 

Nästa morgonsoffa är tillbaka i Frida Hansdotter arena den 5 november, 7.30 med uppdukat frukost på plats samt digitalt via webb.