Huvudmeny

Norberg - låt dig överraskas

Näringslivsfrukostar

Första torsdagen varje månad går Morgonsoffan av stapeln. Morgonsoffan är en företagarfrukost där du bjuds på hotellfrukost. Vi umgås, nätverkar, lyssnar på intressanta gäster i soffan samt får höra det senaste om näringslivet i regionen.

Morgonsoffan

Tanken med Morgonsoffan är att ha ett forum där entreprenörer, företagare samt företrädare för den privata och offentliga sektorn kan träffas och nätverka på ett trevligt och informellt sätt.

Utöver detta, är det är en social, rolig och fartfylld start på dagen. Morgonsoffan äger rum första torsdagen i månaden, varannan gång i Fagersta och varannan gång i Norberg.

I Norberg träffas vi på Frida Hansdotter Arena och i Fagersta på Brukshotellet. Frukosten står uppdukad mellan klockan 07.30 och 08.00 och själva programmet är mellan 08.00–09.00 och det går bra att mingla efteråt.

Alla entreprenörer och företagare i regionen, eller som är på genomresa, är välkomna! Om du som företagare inte har tid att komma själv, skicka gärna en representant för ditt företag. Ingen föranmälan krävs, det är bara att komma.

Datum näringslivsfrukostar 2020

6 februari - Fagersta
5 mars - Frida Hansdotter Arena (Norberg)
2 april - Fagersta
7 maj - Frida Hansdotter Arena (Norberg)
4 juni - Fagersta
3 september - Frida Hansdotter Arena (Norberg)
1 oktober - Fagersta
5 november - Frida Hansdotter Arena (Norberg)
3 december - Fagersta

Relaterad information