Google Translate
Använd Google translate till att översätta webbplatsen. Norberg tar inget ansvar för översättningen.
Talande Webb
Björkängens kök ansvarar för att tillaga lunch och middag till de särskilda boendena samt korttidsboendet. Dessutom står Björkängens kök för lunchen till Resedans matsal, Björkängens matsal och för kommunens dagliga verksamhet.
Tisdag den 2 april återöppnar Björkängens matsal för pensionärer och deras anhöriga.
Öppettider klockan 11.45-13.30, måndag-fredag.
Björkängens kökspersonal hälsar välkomna!
Du som är pensionär och dina anhöriga är välkomna att äta lunch i Resedans matsal. Vi serverar husmanskost, två rätter per dag. (En rätt under sommaren). I priset ingår även måltidsdryck, salladsbuffé, smör och bröd samt kaffe. Priset är 75 kr för pensionärer och 85 kr för anhöriga. Målsättningen för Resedans matsal är att servera näringsriktig och god mat i en trevlig och rogivande miljö.
Här hittar du aktuell matsedel för Resedans matsal samt Björkängens äldreboende.
Resedan och Björkängen serverar två olika lunchrätter måndag- fredag, samt en rätt lördag och söndag.
Veckorna 24-34 serveras en rätt (sommarmatsedel).
Dag: | Måltid: |
---|---|
Måndag | Lunch 1: ost- och timjanfalukorv, potatismos och broccoli Lunch 2: Panerad fisk med potatis och remouladsås |
Måndag kväll: | Crêpes med riven ost/ Raggmunk, grönsallad |
Tisdag | Lunch 1: Nobel-lunch Lunch 2: |
Tisdag kväll: | Quorngryta med persikor, ris/potatis |
Onsdag | Lunch 1: Kokt fisk med ägg- och persiljesås Lunch 2: Pölsa, potatis och grönsaker (rödbetor) |
Onsdag kväll: | Blåbärsgröt (smörgås och köttpålägg) |
Torsdag | Lunch 1: Redd grönsakssoppa, pannkaka (sylt och grädde) Lunch 2: Klar kycklingsoppa |
Torsdag kväll: | Laxlåda med spenat och äggstanning, skirat smör och grönsaker |
Fredag: |
Lunch 1: Kebabgryta med ris, grönsaker Lunch 2: Vegetariska biffar med rödbetor, mos och dressing |
Fredag kväll | Ost- och skinkpaj med grönsallad |
Lördag: | Lunch: Kålpudding, sås, potatis och grönsaker (lingonsylt) |
Lördag kväll | Senapssill, kokt potatis, ägg på salladsbädd |
Söndag: | Lunch: Kassler med tomat och ost, potatisgratäng och grönsaker |
Söndag kväll | Champinjonsoppa (mjukt bröd och ostpålägg) |
Kostservice Björkängens kök
Monica Ericsson
Telefon: 0223-292 40
E-post: monica.ericsson@norberg.se